Flexibele kantoorruimte Amsterdam

Het juiste kantoor zoals het nodig is
Iedere ondernemer is uniek in zijn soort. Daar speelt Tauro volledig op in door kantoorruimte in Amsterdam aan te bieden op de meest flexibele basis. Dit betekent dat u kantoorruitem huurt via flexibele contracten. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze faciliteiten naar eigen behoefte. U betaalt alleen voor wat u gebruikt. Dit is de meeste efficiënte manier van kantoorruimte huren op de meest eerlijke manier.

Ook als u geen vast kantoor nodig heeft, is Tauro u optimaal van dienst met een flexibele werkplek in onze kantoorpanden. Ideaal voor de ondernemer die vanuit huis werkt of voor wie de stap naar fulltime kantoorruimte nog te groot is.

Kantoorruimte Amsterdam flexibele werkplek

Het Tauro Membership is voor de ondernemer die op zoek is naar een flexibele werkplek met alle voorzieningen. U heeft de vrijheid zelf te bepalen hoe, waar en met wie u werkt. In de Ondernemers Lounge, een stilte werkplek of een kantoorunit, met de volledige service van, onder andere, het gebruik van de receptie. Ook hier geldt dat efficiëntie en eerlijk zakendoen perfect samengaan: u betaalt alleen voor wat u gebruikt.

Tauro beschikt voor zelfstandige ondernemers over unieke kantoorruimte in Amsterdam. Kiezen voor Tauro is kiezen voor doelgericht ondernemen.

Huur nu uw flexibele kantoorruimte in Amsterdam

Wat bij Tauro flexibele contracten, een kantoor op maat en Membership in Amsterdam voor u betekenen, leest u in onze brochure.

lees meer